• Ново
ZS 8Pcs Самостоятелно Ear Piercing Gun - Еднократна Сигурен, Определени за Пиърсинг на Ухото от Ушната Карфица от Неръждаема Стомана, Инструмент за Пиърсинг на ушите за Момич?
zoom_in

ZS 8Pcs Самостоятелно Ear Piercing Gun - Еднократна Сигурен, Определени за Пиърсинг на Ухото от Ушната Карфица от Неръждаема

BGN 7.99

Сума
check Налично

Това е чудесен подарък за вашите приятели или членове на семейството. еднократна пистолет за обици на ушите + 8 бр. ❀[ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ] - Пистолет за пробиване на уши е Изработен от висококачествена пластмаса и метал. ❀[ЛЕКОТА НА РАБОТА] - пистолет за пробиване на уши, предназначен за по-лесно захващане, лесен за употреба.След 6 седмици, за други ушни шипове могат да бъдат заменени, моля, не използвайте прекалено тежки обеци. 8шт x Пистолет за обици на ушите;.След 6 седмици, за други ушни шипове могат да бъдат заменени, моля, не използвайте прекалено тежки обеци. 8шт х ушни шипове;. алкохолна памук + 1 бр.Избягвайте докосване на ноктите до ушите с пръсти или яка, в рамките на 48 часа след носенето на ухото, да се избягва контакт с вода или козметика. ❀[ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК] - Пистолет за обици на ушите Е идеална за професионално пиърсинг и пиърсинг в домашни условия.Моля, потърсете бижутериен магазин ZS Body за покупка.❀[Комплект ЗА ПИЪРСИНГ на ушите] - Комплект за пиърсинг на ушите, Включва 8 бр. х Състав;. на Всеки комплект домашно пистолет за пробиване на уши има вградена ушную шпильку, може да се използва както за начинаещи, така и професионалисти.Пазете ушни шипове не по-малко от 6 седмици.

Клиентите също избират..