• Ново
Pro Hands-Free Слушалка Работи за Nokia Lumia 830 с регулируема стрела V5.0 Bluetooth Single намаляване на шума и правила Характеристики на Преносим тънък (черен)
zoom_in

Pro Hands-Free Слушалка Работи за Nokia Lumia 830 с регулируема стрела V5.0 Bluetooth Single намаляване на шума и правила

BGN 52.32

Сума
check Налично

✅Ультрапрофессиональное качество и тегло, Сертифицирани за Съвместимост с творби за вашия Nokia Lumia 830, шумоизолация осигурява висококачествен звук, както и вградени двойни микрофони с шумопотискане дават ясна връзка между вас и абонат. ✅За професионална употреба Насладете се на срещи и разговори на най-високо качество.Лесно управление с помощта на многофункционални бутони ви позволява да отговарят на/отхвърлят/пауза/виси на повикване или музика и да активирате гласово уведомяване. ✅Оборудвани с двойна безжична версия V5 Bluetooth Long Range Technology до 33 фута, той осигурява по-стабилна връзка и по-малка консумация на енергия. ✅Двойна шумоизоляционный и шумоподавляющий чип IC версия 6 осигурява висококачествен звук, както и вградени двойни микрофони дават ясна връзка между вас и вашите абонати. ✅Комплектът включва търговия на дребно кутия, в комплекта са включени кабел за зареждане USB-кабел за зареждане, ръководство на потребителя.Зарядно USB УСТРОЙСТВО НЕ е ВКЛЮЧЕНО В КОМПЛЕКТА, използвайте всяко зарядно устройство, USB.

Клиентите също избират..