• Ново
Молив случай молив случай голям капацитет модерен молив случай Момчета Момичета Учениците от Началното училище по-Младите ученици и Ученици са Студенти от Универ?
zoom_in

Молив случай молив случай голям капацитет модерен молив случай Момчета Момичета Учениците от Началното училище по-Младите

BGN 10.39

Сума
check Налично

[Удобни за носене със себе си] Го и удобен за носене, защото той има дръжка за носене, и му е удобно да извадите от чантата. [Удобен за приложения, различни от чанти за писалки] Може ефективно да се използва като козметични чанти за жени.Светкавица, която лесно се отваря и затваря.Той може да се използва по различни начини и има широка гама от приложения.Ако отваряне на цип, а след това лесно можете да видите съдържанието, както и удобно да извадите малки предмети, като гумички за триене и коригиращи лента. [Лесно да се намери дръжката] Двойна светкавица както за дясна ръка,така и за левичари.Светкавица, която лесно се отваря и затваря.[По-голям капацитет, която може да побере много] Конструкция с голям капацитет, която може да побере около 40 дръжки. [Лесно да се намери дръжката] Двойна светкавица както за дясна ръка,така и за левичари.Той също така може да се съхранява много по-малки елементи, като например калкулатори, гумички за триене, стикери, ножица, линия, рулетка и коригиращи лента.Той може да се използва по различни начини и има широка гама от приложения.Тя може да се използва като малък аксесоар, като конвенционалните лекарства, капки и мехлем.

Клиентите също избират..