• Ново
Докинг станция, UtechSmart 15 in 1 Full Четворни Display C USB Зарядно устройство,Съвместим с macOS и Windows,Докинг станция Thunderbolt 3 с корпус SSD (2*HDMI,DP, PD3.0,SD/TF карта,RJ-45,Audio&Micro USB портове)
zoom_in

Докинг станция, UtechSmart 15 in 1 Full Четворни Display C USB Зарядно устройство,Съвместим с macOS и Windows,Докинг станция

BGN 46.88

Сума
check Налично

Вече няма нужда да се притеснявате за нивото на зареждане на батерията! 2 порта USB 3.0, предназначени за това, за да не създават смущения на сигнал от безжични устройства.С помощта на монтирани отгоре на корпуса SSD, вие може да добавите до 2 TB допълнително съхранение (SSD в комплекта не са включени). Той може да реши проблем общо на един черен екран или липса на функция MST. [Уникален дизайн, ориентиран към човека] : Докинг станция Utech Smart 15-in-1 е разработен специално за дизайнери, инженери и анализатори на данни, които се нуждаят от повече работни места. Тази докинг станция, подходяща за всички видове преносими компютри или на компютри и позволява на преносими компютри на mac OS и Windows има четырехкратные аут на дисплея.Той също така има вграден слот за SD/TF за фотографи, за по-лесно достъп до файловете от SD и TF карти едновременно.Той също е снабден с корпус, SSD M. 2 SATA,което го прави отличен спътник за опростяване на настройките на дома. [Несравнимо зареждане и пренос на данни] : Порт PD за докинг станция се приема до 100 Вата за ефективно захранване и бързо зареждане на преносимия компютър, което значително намалява времето за зареждане.Ние се стремим да надминем очакванията на нашите клиенти и гарантира по-бърз отговор, така че, моля, не се колебайте да ни информират, ако имате някакви проблеми.

Клиентите също избират..